Bli kjent med "Tirsdags-Linn"

HVEM ER JEG?

Navn? Heter vet det jeg ble døpt til av en eller annen prest som kasta vann på det lille skjøre hodet mitt for noen tiår siden? Men mange av dere kaller meg TirsdagsLinn eller Søtnos ;) Reagerer for øvrig også på «Hei du der», «pus» eller «døh» ?

På fest... er jeg stille og rolig?.og om noen sier noe annet juger de eller så husker de ikke hva som egentlig skjedde ;)

På kjøkkenet... Når jeg ikke sitter på kjøkken gulvet og trasser er jeg glad i å lage mat, helst sammen med noen (som ikke roter til systemet mitt)..men ikke se bort i fra at jeg kan starte en liten matkrig?

På jobb... Er jeg ganske annerledes enn det jeg er privat.. Også er jeg nok «arbeidsnarkoman»

På skolen... Følger jeg med så godt jeg klarer men er nok klassens klovn.
 

Med vennene mine... Er jeg trofast og lojal mot de som fortjener det, stiller alltid opp for mine venner. Den som tuller og liker å få andre til å le og drive skøyerstreker
 

Med familien... Er jeg den som sier meningen min, derfor er jeg nok den eneste «regnbue» fåren (regnbue høres så mye finere ut en sorte)
 

På date... Date??? Hvem pokker sier jeg tør sånt??? Så jeg er nok altfor klein og sjenert til sånt?. Dessuten hørtes det ut som mye styr for noen timer med kleine samtaler.
 

På ferie... Liker jeg å koble helt av, men blir fort rastløs og må finne på noe?Gjerne på en hytte langt inni skogen.
 

På fredagskvelden... Er ikke fredagskvelden som alle andre kvelder? Den bare heter noe annet enn de seks andre kveldene?..
 

På shopping... Shopping? Finnes det ikke noe annet å gjøre? Som å se på maling tørke eller noe? Det er mye annet jeg heller kan gjøre altså?.
 

På bussen... Buss? Det det de store motor greiene med de store hjula som ikke ser seg for når de skal ut på veien? Det jeg ikke har satt mine bein i siden jeg fikk lappen!
 

På sosiale medier... Er jeg ikke den som deler hele livet mitt (se bort i fra Tirsdagene) Jeg liker at privat livet mitt er nettopp det, privat.
 

I telefonen... Den telefon bruker jeg nok altfor mye tid på?..
 

I begravelse... Er jeg respektfull og full av følelser
 

På morgenen... Er jeg som oftest hyper og ganske plagsom for de som er trøtte og morgen grettene.

Hjemme alene? Nyter jeg stillheten i ca ti min før jeg finner ut av at det er helt sikkert noe som må vaskes, ryddes, brettes, skubbes eller flyttes rundt på?
 

 

Lurer du på noe? SPØR!

 

-Hverdagsskeiv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits