Bli kjent med "Reserve - Tine"

 

Navn: Tine Charlotte

På fest: Ikke noe stort partymenneske, men når jeg er på fest så er jeg den som passer på at andre har det bra. Alltid blid og positiv. Er som regel med på mye sprell. Kanskje også en av de som er litt kjipe og sender hjem de som har fått i seg nok, og ikke klarer å ta vare på seg selv.

På kjøkkenet: veldig glad i mat, får ofte høre at jeg er et matvrak. Liker å lage mat gjerne fra bunn av, men det må være til flere personer enn meg selv.

På jobb: bidrar til et godt arbeidsmiljø, gjerne med utrolig dårlig humor. Et ?ja menneske? - hjelper alltid til når det trengs. Siden jeg jobber i barnehage, så har jeg et veldig stort fokus på at barna skal bli sett og hørt. Syns også det er viktig å gi dem gode opplevelser og varige minner.

 

På skolen...

Med vennene mine: er alltid meg selv, stiller opp uansett hvilken tid det er på døgnet, kanskje den som har dårligst humor, sprer glede, alltid en utstrekt hånd, tar meg god tid til å lytte.

Med familien: Stiller alltid opp, humor slår aldri feil, ofte den personen som må fikse ting ? alt fra bil, montering, bærehjelp eller opplæring hvordan en mobil eller pc fungerer osv.

 

På ferie: nysgjerrig sjel, liker og utforske og oppleve ting. Er en rastløs person, men prøver så godt jeg kan å slappe av og nyte ferier også. Drar sjeldent på stranda for å bade (en smule vannskrekk), men volleyballen er alltid med.

På fredagskvelden: er jeg gjerne å finne på sofaen med god mat og serie/film. Eller så er gitaren stemt og nye sanger skal læres. Bruker ofte fredagskvelder til å slappe av og sette av tid til meg selv.

På shopping: ikke noe shopping menneske, syns det er utrolig kjedelig. Når jeg først er med så er jeg den som bærer poser for alle andre. Når jeg trenger noe selv, så går jeg og kjøper det jeg skal ha og reiser igjen.

 

På bussen: hører alltid på musikk, people watching er også et tidsfordriv, men det er ikke bare på bussen. Sitter gjerne i min egen boble og tenker, glemmer som regel at jeg skal av bussen også..

På sosiale medier: ikke den som er mest aktiv til å dele noe eller mene ting, heller den som følger med på hva som skjer.

Spør gjerne hvis du lurer på noe!

- Hverdagsskeiv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits